Графа влиза в седмия сезон на „Гласът на България“

Влади Ампов – Графа ще седне на въртящия се стол в шоуто за четвърти пореден път. Той вече има една титла от „Гласът на България“, след като в 6-и сезон победител стана Атанас Каталиев от неговия отбор и така отне титлата от Иван Лечев.
Графа ще седне на въртящия се стол с амбицията да докаже, че в неговия отбор са истинските и големи звезди в любимото музикално шоу на България.
„Очаквам го с трепет. Със сигурност ще бъде поредният силен сезон на шоуто с много талантливи участници. Нямам търпение“ – заяви Графа в предаването Тази сутрин, където гостува и по повод телевизионната премиера на видеоклипа „Страничен наблюдател“.
Стартирал кариерата си на 10-годишна възраст, Владимир Ампов-Графа има зад гърба си 13 албума, последният от които „Страничен наблюдател“ излиза тази година. През годините изпълнителят, продуцент и композитор има над 20 номер едно сингли, 10 от които са излъчени от MTV Europe. Печели над 40 награди в професионалната си кариера, част от които са за „Най-добър изпълнител“, „Най-добър албум“, „Най-добра песен“, „Най-добър композитор“ и „Най-добър текст“. Пише музика и текстове за някои от най-актуалните изпълнители на българската музикална сцена като Михаела Филева, Мария Илиева, Любо Киров, VenZy, Прея, Руши Виденлиев и много други. Като композитор е автор и на музиката на няколко театрални пиеси, сред които са „12-та нощ“, „Ръгби” и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *