Камила искала да раздели принц Уилям и Кейт

Камила Паркър, 72-годишната съпруга на принц Чарлз, го уговаряла да се намеси в отношенията на сина му и Кейт Мидълтън.

Според Камила, Кейт била недостойна за принц Уилям, заради „обикновените си корени“.

Това пише Кристофър Андерсън в своята книга „Играта на короните: Елизабет, Камила, Кейт и тронът“.

 

Андерсен, който е автор на 34 книги, повечето от които бестселъри, бивш редактор в списание Time, разказва, че в самото начало отношенията между двете жени били доста обтегнати. Камила не одобрявала „обикновения“ произход на Кейт. Намирала я за твърде обиктовена, за да бъде част от кралското семейство. И завиждала за бързата популярност, която момичето на Уилям печелело сред хората.

„Камила  е истинска „черна“ кралица“.

„С години тя е живяла в сянка, осъдена от обществото като прелюбодейка, зла жена, обвинена и за смъртта на съперницата си, една от любимите фигури на милиони хора в цял свят“,

пише Кристофър. 

Той разказва, че съпругата на Чарлз внимателно е градила имиджа си, постепенно възстановила репутацията си, за да наследи правото да бъде кралица – до своя принц.

От друга страна Кейт е истинско въплъщение на „бяла“ кралица.

Тя била достатъчно търпелива да преживее интригите в двора, за да намери своето място. Да се омъжи за любимия принц и да роди деца от него.

С годините Камила и Кейт все пак успели да създадат добри взаимоотношения и сега, когато се появяват заедно на различни събития, излъчват хармония и спокойствие. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *