Орлин Горанов става ментор във „Фермата“

„От много време следя „Фермата“, защото това е един формат, от който човек може да научи много за себе си. А и не само той, а и този, който седи от другата страна на екрана… Винаги можеш да научиш нещо ново и нещо интересно за себе си. В това е красотата на живота“, сподели Орлин Горанов в ефира на Би Ти Ви, . Той влиза като ментор на участниците във „Фермата: Нов свят“.

„Искам да благодаря на целия екип, че ми даде тази възможност да вляза в шоуто, защото имам възможност да се погледна от другата страна. Много е хубаво човек от време на време да погледне на себе си от другата страна, защото винаги може да намери нещо, което би могъл да подобри“, казва за участието си Орлин Горанов. И допълва, че за себе си е разбрал, че е в средата на своя житейски път и все още има какво да учи за и от живота.

„Хората, които този сезон участват във „Фермата: Нов свят“, са изключително колоритни фигури. Моята цел ще бъде да намеря златното сечение, защото новият свят трябва да си го създадем ние“, допълва изпълнителят по повод на участниците в риалитито.

„В началото ще има много шокови ситуации за участниците – и с тях, и около тях. Ще има много работа, особено за хора, които не са свикнали на такива“.

Певецът е подготвил за участниците вечери на народното творчество около огъня във фермата. А там ще се случат едни от най-хубавите и романтични моменти, ще се говори за история, живота и всичко това, което имаме в наследство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *