Виж какво се пече за вечеря…

Още един мистериозен проект завладява интернет пространството. С оглед на предаванията, които стартираха през новия телевизионен сезон, изглежда става все по-модерно да има мистерия около даден формат.

Вече цял месец в социалните мрежи вървят реклами на Mate Kitchen. “Мамо, какво има за закуска?“ и „Скъпа, какво има за вечеря?“ са само някои от посланията, които затрупаха Фейсбук и Инстаграм.

В медийните среди се говори, че става дума за нова платформа, която щяла да представлява „българското Tasty”.

За разлика от американския формат обаче, „нашенската“ щяла да изобилства от видео рецепти за любими гозби. Продуктите също били разпознаваеми и лесни за откриване, а освен това се очаква да има и бюджетен калкулатор – много полезен инструмент за изчисляване на разходите за храна.

Както е известно американското приложение има милиони последователи по цял свят и изглежда логично нещо подобно да се появи и у нас. Други обаче твърдят, че става дума за нещо като 24 Kitchen, a трети залагат на онлайн риалити тип „Hell’s Kitchen”.

От наши източници научихме, че платформата ще предлага готови решения за седмични менюта, рецепти за диабетици, деца, вегани, балансирани диети.

Ако това е така, то най-накрая на нашия пазар ще се появи дългоочакваният кулинарен консултант на всяка домакиня.

Приближени до Mate Kitchen дори признават, че качеството на фотографиите са на световно ниво и се съмняват, че са дело на българин. Готвачът не бил популярно лице, но пък готвел толкова добре, че студиото всеки ден се пълнено с близки, нетърпеливи да си хапнат от манджичките, заснети за деня.

Дали всичко това е вярно, предстои да разберем скоро. Ако се съди по таймера на сайта, премиерата ще е на 2 октомври, точно в 20,19 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *