LoveМаркетНовинки

16-годишната дъщеря на Хайди Клум с първа корица

16-годишната дъщеря на Хайди Клум, Лени, направи своя моден дебют на корицата на немския Vogue заедно с майка си.
Двете дами са облечени в допълващи се костюми, като Лени е заложила на розов панталон, синьо сако и зелена тениска, а Хайди е обърнала малко цветовете, като розовото е за сакото, синьото за панталона, а блузата ѝ е в червено. Двете дами позират пред камерата без обувки, а Клум мило целува дъщеря си по бузата.

„Изключително щастлива съм от първата си корица! Много се забавлявах на снимачната площадка. Не мога да си мечтая за по-добро начало!!! Благодаря, че беше до мен, Хайди Клум!“, написа Лени в социалните мрежи, споделяйки снимки от фотосесията, заснета от Крис Колс.

47-годишната Клум също изрази своята гордост, като публикува корицата на Vogue и заяви, че дъщеря ѝ е нейната малка версия.

„Толкова съм щастлива, че вече знаеш коя си“, допълва супермоделът.

Хайди признава, че животът на Лени невинаги е бил лесен, защото тя не е израснала като другите деца. Все пак, моделът се радва, че дъщеря ѝ се е превърнала в перфектната млада дама. 

„Кое при теб беше нормално? Израстването с трима различни бащи… и бих добавила, че нито един от тях не те нарани. Напротив – ти си самостоятелна млада дама, която работи здраво за своите цели. И по-важното – ти си чудесен човек, чието сърце е на правилното място“.

Клум ражда Лени през май 2004 година, малко след като се раздели с бизнесмена Флавио Бриаторе. През декември 2009-а момичето е осиновено от вече бившия съпруг на Хайди – Сийл. Супермоделът вече е омъжена за Том Каулиц, с когото сключиха брак през 2019 година.

Според звездата, корицата на Vogue е най-доброто модно начало за дъщеря ѝ.

Освен снимките, дуото сподели и кратко видео, заснето за Vogue. В него майка и дъщеря говорят за връзката помежду им и кои черти от характера си виждат в другата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *