ЛюбопитноНовинки

22 февруари променя живота ни към по-добро!

Казват, че датата 22 февруари 2022 г. е заредена с много специална енергия. Денят внася в живота ни оптимизъм и успех.

Според нумеролозите датата ще постави взаимоотношенията ни с важните за нас хора на ново ниво. Изглаждаме различията, започваме да гледаме по нов начин на партньорствата, намираме баланс в това, което правим.

Разчитайте повече на интуицията си.

Нумеролозите казват, че това е най-подходящата дата за сватба през тази година.

И със сигурност е ден, в който животът на мнозина ще започне да се променя. Денят, в който е добре да сложите ново начало – в навиците си, в отношенията, в работата си.

22 февруари 2022 г. е датата, в която истината излиза наяве. Ден, в който миналото среща бъдещето и отваря коридор за нови измерения – в които късмет и успех ще ни носят само истинските неща.

В нощта на 22.02.22 г. ще се случи нещо наистина невероятно – Земята, Марс и Венера ще застанат на една линия, която ще обедини две напълно противоположни страни – женското начало (Венера и нейната връзка с любовта и красотата) и мъжкото начало (заложено в Марс и носещо жажда за страст, агресия и гняв).

Противопоставянето на тези две противоположни по своето влияние планети ще създаде особен баланс на Земята – а той ще донесе наистина сериозни промени в живота на милиони хора.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *