22 септември: Есенното равноденствие ни носи ново начало, развитие и растеж

На 22 септември настъпва есенното равноденствие. То поставя ново начало за всички нас – енергията на света се измества в нова посока. Всичко се променя, расте и поема в нова посока.

Есенното равноденствие тази година ще настъпи на 23 септември в 4:03 часа българско време.

С есенното равноденствие посрещаме астрономическата есен и се сбогуваме с лятото.

Народите по света свързват явлението със силите на доброто и злото, изпълняват различни обреди за плодородие и богата реколта, посвещават момента на жътвата.

„Есента е най-тежкият сезон. Листата падат ли падат така, сякаш се влюбват в земята.“ (Андреа Гибсън)

В нощта на 22 срещу 23 септември се смята, че се случват чудеса.

Затова трябва да си пожелаете нещо, което отдавна искате да ви се сбъдне, а защо и нещо ново, различно, нещо прекрасно!

Сега е моментът да се освободите от товара и кармичната обремененост и навлезете в един нов период на чиста енергия – необременени, свободни и открити.

Септемврийското равноденствие е и началото на сезона на зодия Везни. Това е зодиакалният знак, който е силно свързан с намирането на баланса между даването и получаването в живота ни.

По време на есенното равноденствие през 2022 година шест големи планети ще бъдат ретроградни. В деня на равноденствието Меркурий, който е ретрограден, се изравнява със Слънцето, присъединявайки се към него.

Ако търсите отговори на важни въпроси, особено свързани с взаимоотношения, бъдете наблюдателни за знаците, които равноденствието ще ви даде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.