ЗвездиНовинки

300 нашенци аплодираха Татяна Лолова в Лондон

Повече от час актрисата Татяна Лолова раздаваше автографи, а благодарни сънародници я отрупаха с подаръци. Сред най-вкусните бяха домашна баница и питка. 

Стендъп комедията „Дневниците на Лолова“ по книгата на Татяна Лолова „Дневници и Делници“ (Книгомания) имаше своята премиера в Лондон. Спектакълът е създаден по истинските дневници на голямата актриса, която на 10 февруари ще празнува своя 86 рожден ден. За вярната си публика в България и по света Лолова направи новия си спектакъл, в който има и много импровизации.

Голямата актриса реши да се пробва в жанра на стендъп комедията, след като получи покани за гастроли в Америка и Канада.

В спектакъла Лолова разказва за детството си, младежките години, семейството и… любовта на живота си – Славето. В мултимединия спектакъл има кадри от последните години на Славето и Татяна, снимки от личния им семеен албум. Мултимедията е създадена от журналиста Георги Тошев, който е и автор на сценария.

„Лондон беше домакин на първата изложба на Светослав Светославов – Славето. Съвсем естествено беше да поканим Татяна Лолова, за да представи за първи път своя нов моноспектакъл именно тук“.

Татяна Лолова ще представи своята стендъп комедия „Дневниците на Лолова“ в Българския културен институт във Виена на 21 февруари, след което ще гостува в Грац. През април актрисата ще е на турне в Германия по покана на Арт театър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *