ЛюбопитноНовинки

5 лесни начина за гадаене от типа „да” или „не”

Ако нямате дарба да разчитате картите Таро или да „виждате” бъдещето в кристалната топка, това не е причина да се откажете от възможността да разберете какво ви очаква. Най-лесното, което можете да направите, е да получите отговор „да” или „не” на въпроса, който ви вълнува.

Предлагаме ви пет лесни начина да го направите, при това с подръчни материали.

Какво казва пръстенът

Вземете лист хартия или парче светъл плат. Начертайте кръг с диаметър 15 сантиметра, изрежете го, след това го разделете на две половини. В едната част напишете „да”, в другата – „не”. Това е вашият инструмент за гадаене. Другата му част се състои от пръстен – по възможност златен, който да вържете на дълга 40 сантиметра връв (или конец). Хванете конеца или връвката така, че пръстенът да виси надолу по посока на кръга. Дръжте го точно над центъра на кръга. Трябва да е максимално спокоен и неподвижен. След това задайте въпроса, който ви вълнува. Пръстенът ще се завърти над една от двете половини и ще ви даде желания отговор.

Хвърлете боб

И в този случай ще имате нужда от кръг, който да разделите на две равни половини. В едната напишете „да”, а в другата – „не”. Сложете го на масата. След това вземете шепа бобови зърна. Вземете ги с лявата ръка, затворете очи и задайте въпроса, който ви вълнува, или си помислете за онова, което искате да ви се случи.

Без да отваряте очи, хвърлете боба в посоката, в която мислите, че се намира кръга. Ако по-голямата част от зърната са попаднали в половината с „да”, желанието ви ще се сбъдне. Ако по-голямата част от зърната са в половината, в която е написано „не”, то желанието ви на тази етап няма шанс за реализация.

Ако бобените зърна са по равно в двете половини, или с 1-2 бобчета разлика, на тази етап не може да се даде отговор, опитайте пак след няколко дни. Ако в кръга не е попаднало нито едно зърно боб, това означава, че вие самите не правите нещо както трябва, за да се сбъдне желанието ви.

Гадаене със зарчета

Вземете два еднакви по големина зара, разклатете в ръка, докато през това време формулирате въпроса си или мислите за желанието си. Хвърлете заровете на равна повърхност. Ако сумата от числата е четна, отговорът на въпроса ви е „да”, а ако сте си намислили желание, то ще се сбъдне. Ако сборът е нечетен, отговорът е „не”. Ако едно от зарчетата падне от масата или застане на ръб, това означава, че съвсем скоро ще загубите интерес към проблема.

Гадаене с грах

Сложете в една купа зърна грах. След това задайте наум въпроса си или си помислете за онова, което искате да ви се сбъдне. Вземете от купата зърна и после това ги пребройте. Ако са четен брой, отговорът на въпроса ви е „да”, ако са нечетен брой – отговорът е ”не”.

Гадаене с гребен

Пожелайте си нещо или задайте въпрос. След това вземете гребен, прокарайте го веднъж по косата си и след това внимателно пребройте космите, които са останали по него. Ако са четен брой – отговорът на въпроса ви е положителен, ако са нечетен – отрицателен. Ако на гребена няма нито един косъм, то независимо дали отговорът е положителен или отрицателен, това няма да се отрази на бъдещето ви така, както очаквате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *