ЛюбопитноНовинки

62 държави представят своя бит и традиции на благотворителен базар

62 държави от цял свят ще представят културата и традициите си на 25-ото юбилейно издание на Ежегодния благотворителен базар на Международен женски клуб – София.

Тази година събитието ще се проведе на 1 декември (неделя) от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. 

По случай юбилея развлекателната програма е още по-интересна. На сцената на събитието ще бъдат приветствани едни от най-известните изпълнители и формации в България – Жана Бергендорф, Устата, VenZy и Софийски духов оркестър.

„2019-а е ключова година за нас, тъй като освен 25-ия юбилей на базара,  Международен женски клуб – София чества и своята 30-а годишнина. Заради това сме подготвили специални изненади за всички посетители на събитието, като тази година то ще бъде още по-мащабно и ще се проведе не в две, а в цели три зали на Интер Експо Център“, коментира Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.

През 2019 г. Международен женски клуб – София е застанал зад 30 каузи. Най-големият брой в историята на клуба досега. Подкрепата се е осъществила с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които са в размер на 389 000 лв.

Всички постъпления от тазгодишния базар отново ще бъдат дарени за благотворителност.

Цената за стандартен билет за базара е на стойност 5 лв., за студенти и пенсионери е 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв. Той дава достъп до церемонията за откриване на базара с всички официални гости, за които Международен женски клуб – София предоставя специални изненади.

One thought on “62 държави представят своя бит и традиции на благотворителен базар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *