7 тенденции при обувките през този сезон

Неслучайно мотото на този сезон е All eyes on shoes, защото никога досега екстравагантността в модата при обувките не е била толкова търсена и желана.

Най-големият хит за есен-зима 2018 при Deichmann са т.нар. Ugly Shoes или Новото красиво е… грозното! Колкото по-грозни, толкова по-хубави! Необичайно безформени и ретро естетичниq тези обувки са задължителни за заклетите модни почитатели.

В модата при ботушите наред с класическите модели основна роля имат елегантните боти, непосредствено следвани от модерните чизми.

Рокерските ботуши и ботушите с груба подметка са обновени с небрежни катарами, капси и халки, а в студените зимни дни ще ни придружават топлите модели с дългокосместа изкуствена кожа, която е толкова модерна, че можем да я видим и при чантите.

Актуалният тренд Chunky boots набира все по-голяма популярност.  В хода на завръщащата се мода от 90-е, обемните широки и назъбени подметки са тенденцията New Look на новия сезон.

Ретро визията се усеща и в елегантните модели в стила на 70-те с нисък ток тип “фуния“. Новите боти и полуботи също изпъкват със своята женственост и елегантност, като вариантите са разнообразни – с нагънат шафт, лачени или модели с тънък висок ток.

Новите модели бяха представени у нас от водещия Павел Владимиров на стилно шоколадово парти. А седемте тенденции при обувките бяха асоциирани със седем вида изключителен шоколад.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.