74-годишна жена призна: мечтае да стане модел в Милано

Норма Уилямс, на която трудно ще дадете 74 години, признава пред New York Post, че истината е във виното. Всяка вечер Норма, която е родена в британския Ливърпул, изпива по една бутилка. Твърди, че точно това й помага да поддържа форма и да изглежда по-млада.

Преди години Норма била с наднормено тегло. Сега обаче тя и много слаба. Интересен е фактът, че не спазва диети.  Споделя, че сутрин с кафето хапва кроасан. През деня пие много чай, със захар. Хапва и от любимите си бисквити.

Единственото ограничение е на вечеря, когато Норма изяжда микс от ядки, няколко вида меса и сирена, пълнозърнест хляб, сьомга на скара или скариди в тесто, картофи и зеленчуци. Всичко това е задължително полято с бутилка вино.

Жената твърди, че се чувства значително по-енергична, отколкото, когато е била на 20 години.

„През последните 50 години енергийните ми нива нараснаха извънредно и това ми позволява да живея по този начин“, споделя Норма. Всеки ден тя изминава около девет километра, а също така редовно тренира с тежести от 3,5 килограма.

„Ще доживея до 180 години“, зарича се Норма Уилямс. Пред нея сто и и една мечта за сбъдване – да стане модел и да се разходи по модния подиум в Милано.

„Не съм съгласна, че съвременният свят принадлежи на младите, както ни карат да вярваме. Възрастните трябва да дават пример и да бъдат модел за подражание“, казва 74-годишната Норма.

Снимки: Инстаграм/spoletorentals

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *