„Пътят на честта“ с финал на 19 декември

На 19 декември (четвъртък) предстои дългоочакваната развръзка в „Пътят на честта“. Най-запалените фенове ще имат възможността да гледат финалния епизод на първи сезон на голям екран заедно с любимите си герои от сериала няколко часа преди ефирното му излъчване.

Прожекцията ще се състои в Cinema City – Paradise Center от 19.00 часа.

В продължение на три месеца историите в „Пътят на честта“ вълнуваха зрителите на NOVA. В 52 епизода сериалът повдигна актуални обществени въпроси, като най-обсъжданите в социалните мрежи бяха: отглеждането на дете от самотен родител, проблемите при отглеждането на тийнейджъри, домашното насилие, различията в ценностите на поколенията, историите от Прехода и стремежа за превръщането на сивия бизнес в легален, паралела между живота в малкия и големия град.

Драматичната история на Кера (Силвия Петкова) и малкия Мартин (Александър Спиров) не остави безучастни зрителите, които обикнаха много от героите на сериала, а други намразиха.

Образът на най-злата свекърва в телевизионния ефир Бонка (Галя Александрова) и лошият брат Димитър (Благовест Благоев) се превърнаха в нарицателни.

Със своите ярки превъплъщения в сериала се откроиха актьорите: Ивайло Захариев, Любомир Петкашев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, София Маринкова, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Илиана Коджабашева, Петя Бончева, Веселин Анчев, Моника Иванова и други, както и младите таланти Найа Арсова и Георги Манов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *