Новинки

Айрланд Болдуин, дъщерята на Алек Болдуин, призна: Изнасилиха ме като тийнейджърка. Това промени целия ми живот!

Айрланд Болдуин разкри нещо твърде лично. А именно, че е била изнасилена като тийнейджърка и това е оказало голямо влияние върху живота й.

Тя заяви, че споделя тази изключително лична и тъжна история, защото иска да подкрепи борбата за правото на жените сами да решават дали да направят аборт или не.

Във видео, публикувано в TikTok със заглавие „Подкрепям ви“, 26-годишната дъщеря на Алек Болдуин сподели своята история, но категорично заяви, че жените трябва да споделят, ако са готови за това.

Преживяването и публичната му огласяване в публичното пространство е навлизане в личния свят и не е най-доброто, смята Айрланд.

„Сега споделям само моята история, защото искам други жени да се почувстват подкрепени и обичани, независимо дали ще споделят своята история или не“.

„Бях изнасилена, когато бях тийнейджърка и бях в пълно безсъзнание по време на акта. Това промени целия ми живот“, разкрива Айрланд.

Преди броени дни Върховният съд на САЩ премахна конституционната защита за абортите, която беше в сила от близо 50 години. Сега в голяма част от Щатите ще бъде забранено да се прекъсва бременността след 15-ата седмица независимо от начина на зачеване – изнасилване, кръвосмешение, принудителен брак и много други.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *