ЗвездиНовинки

Актьорът Христо Пъдев за майката на сина си: Тя цялата е светлина!

Актьорът Христо Пъдев говори откровено за любовта, бащинството и актьорското призвание – тази неделя в „Търси се“ по Би Ти Ви (12,30 часа).

Христо се оказва уникален татко и в живота. Това ще потвърди пред водещите Меги и Нели любимата му – актрисата Цветина Петрова.

Христо и Цветина наскоро станаха родители на малкия Петър, а по Коледа – Христо паднал на едно коляно и поискал ръката на Цветина пред цялото семейство.

„Нямам думи, с които да опиша Цвети“, казва влюбено звездата от сериала „Татковци“ в студиото на „Търси се“.

„Тя цялата е светлина! Само това. Промени ме, направи ме доста по-балансиран, защото самата тя е много спокоен и търпелив човек“.

За детството на екранния герой Слави, разказват двете му сестри. Христо е от Павел баня и е третото дете в своето семейство. По-големите му сестри с много обич го описват като най-грижовния брат и невероятен вуйчо на четирима племенници.

Най-трудният момент в живота на семейството е загубата на бащата на актьора, който внезапно си отива, когато Христо е на 22 години.

„Своята артистичност съм взел от баща ми. Той почерпи цяла Павел баня, когато разбра, че съм приет в Академията“, развълнувано си спомня Христо.

За голямото му сърце като приятел ще разкажат неговите колеги от НАТФИЗ, с които са изключително близки и до днес.

Те няма да спестят многобройните забавни случки и ситуации, в които са се озовавали заедно с Христо. Най-емблематичната от тях е коледуването в Павел баня, което за актьора е ритуал още от времето, когато е бил 5-годишно дете.

Приятелите и близките ще се възползват от голямата артистичност на Христо и ще му отправят изключително интересни предизвикателства. Какви ще са те – зрителите ще видят тази неделя, в 12.30 часа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *