ЗвездиНовинки

Актриса разказа как е била изнасилена пред съпруга си, а после се разболява от рак

Актрисата Фран Дрешър, която стана популярна с ролята си в сериала „Бавачката“, който е един от най-гледаните преди години, разказва за един от най-трудните периоди в живота си в нова книга.

Фран разказа за травматичното преживяване, случило й се през 1985 г. Тогава красивата Дрешър е на 28.

Една вечер, докато актрисата и съпругът й се забавляват с в кухнята на дома си с  приятелка на Фран, която им е била на гости, крадци нахлуват в къщата. Изнасилват Фран и нейната приятелка.

Крадците заплашили всички с оръжие, вързали съпруга на Фран и той бил принуден да гледа всичко без да може да реагира.

.

Въпреки че била ужасена от случилото се, тя успяла да опише насилника на полицията и властите бързо успели да го открият.

„Тъй като имам фотографска памет, помогнах на полицията. Техен човек направи портрет на човека, който ме насили, по която по-късно го намериха и арестуваха“, казва Фран.

Мъжът, който изнасилил актрисата и нейната приятелка, е зад решетките и това помага на Дрешър да преживее случилото се и да е спокойна.

„Поне след всичко, което се случи, сложех край. Не се страхувам, че ще го срещна зад ъгъла. Казах на приятелите си, но нямах сили да споделя с родителите си.“

Фран за първи път говори за изнасилването през 1996 г., когато е диагностицирана с рак на матката, описвайки подробно преживяното в автобиографията си Enter Whining.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *