ЗвездиНовинки

Актрисата от „Откраднат живот“ – Миглена Стоева, стана мама

Актрисата от „Откраднат живот“ – Миглена Стоева, стана роди за първи път.

Новината съобщи самата Миглена във фейсбук. Красавицата, която гледахме в ролята на сестра-акушер Лилия Куртева в последния сезон на хитовия сериал „Откраднат живот“, роди вчера.

„Днес 29.09.2021 се случи най-голямото чудо в моя живот! Роди се първата ни рожба – Михаил! Добре дошъл в света ни, сине!“, написа Стоева в профила си.

Естествено, последваха много поздравления от приятелите на брюнетката.

Варненката с огнени коси завладя зрителите пред малкия екран в медицинската драма „Откраднат живот”. Но образът на медицинка сестра ѝ е познат и от нашумялата през последните години постановка „Операцията” от Иво Сиромахов. В нея чаровната варненка си партнира с Мариан Бачев, Орлин Горанов и Тони Минасян, пише БНР. Варненци са имали възможността да гледат Миглена Стоева и на сцената на Варненската опера в мюзикъла „Да пееш под дъжда”.

Стоева е завършила Театралния колеж „Любен Гройс“ в класа на професор Елена Баева. Започва професионалния си път в Драматично-куклен театър „Васил Друмев“- Шумен, била е част и от трупата на Драматичен театър „Рачо Стоянов“- Габрово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *