Алек Алексиев и Димо Алексиев се завръщат в „Откраднат живот“

Най-успешният български медицински сериал „Откраднат живот“ се завръща в ефира на NOVA тази есен.

Хитовата българска продукция ще продължи историята с нови житейски и медицински казуси.

На снимачната площадка ще се съберат отново две от най-обичаните звезди на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев.

Актьорите се завръщат в образите на доктор Василев и доктор Генадиев, за да преоткрият семейните отношения и отдавна забравеното минало.

Екипът загатва за появата  ина нови герои, които ще извадят на повърхността неподозирани връзки, предизвиквайки лекарите в „Св. Анастасия“ да преосмислят последните десетилетия.

„Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му. Има интересна причина за завръщането ни с Калин (Димо Алексиев), разказа Александър Алексиев в предаването „Здравей, България“.

Осми сезон е със заглавие „Кръвни връзки“.

И ще акцентира още една голяма тема – неразрушимите отношения, които могат да бъдат по-силни от личния избор.

„В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в „Св. Анастасия“ в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията,“ разкри Христина Апостолова, главен сценарист на „Откраднат живот“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *