ЗвездиНовинки

Алек Болдуин и съпругата му преживяха истински ужас с най-малкото си дете

Алек Болдуин и съпругата му Хилария преживяха истински ужас. Най-малкият син на звездната двойка е бил приет в болница. А причината е алергична реакция.

на 1 юни семейството преживява същинска драма. Малкият Едуардо изпада в шок, следствие от алергична реакция, и е хоспитализиран. В момента Хилария е бременна със седмото им дете.

Тя сподели за здравословния проблем в Инстаграм. Публикува снимка от болницата и последователите им се разстроиха.

Хилария не навлиза в подробности, но от поста й става ясно, че детето е живо единствено, заради бързите им реакции.

Лекарите са казали на семейство Болдуин, че вероятно са спасили сина си от анафилактичен шок, който може да бъде фатален.

Алек и Хилария буквално са спасили живота на сина си.

„Проблемът е, че алергичните реакции могат да случат буквално за няколко минути. За щастие имахме EpiРen вкъщи, иначе не знам как щеше да свърши всичко. Няма да ви натоварвам с историите как излязох от дома в паника с Еду на ръце. Но съм сигурен, че днес е с нас само, заради EpiPen, което беше потвърдено от лекарите. Това е животоспасяващо средство“, написа Хилария.

Съпругата на Болдуин, която в момента е бременна със седмото им дете, завърши поста си със съобщение, че всички родители трябва да имат у дома Epipenсредство, което доставя животоспасяваща доза епинефрин в случай на сериозна алергична реакция.

„И разбира се, научете се да се справяте с тях предварително, защото тези реакции могат да се появят толкова силно и бързо, че са само въпрос на секунди“, казва още Хилария Болдуин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *