ЖениТЕНовинки

Алекс Сърчаджиева емоционално за дъщеря си: София е една към едно майка ми!

Алекс Сърчаджиева ще представи съвсем скоро „На живо“ – нейната изповед-моноспектакъл, в София. Датата е 11 май, мястото – Зала 1 на НДК.

„“На живо“ не е представление, а преживяване. Както за мен, така и за хората и в залата. Отне ми година и половина да събера тази смелост. Реших, че друг трябва да напише теста. Подходящите хора се появиха и ми помогнаха да реализирам своята мечта“.

Казва, че спектакълът й носи облекчение и й действа като терапия.

Алекс сподели в ефира на Нова тв, че първоначално се е притеснявала как дъщеря й София ще приеме изявата й на сцената. В Лондон обаче момичето дори изненадало майка си на сцената. А после двете си поплаквали заедно.

Дъщеря й казала, че представлението много й харесва.

И така всичко си дошло на мястото.

София е огън и носи много от темперамента на баща си – покойният Иван Ласкин, и баба си – Пепа Николова, казва още Сърчаджиева.

„София е една към едно майка ми. Жестовете, начинът, по който говори, интонацията… А тя никога не е общувала с Пепа. Много е странно. Интересно нещо е животът“.

„Всичко е до човека. Сам трябва да си го направиш да ти е хубаво. Не можеш да очакваш някой друг да те направи щастлив.“

„Човекът е животно, научено да оцелява. Когато знаеш, че нямаш избор да се изправиш, просто трябва да го направиш. Самосъжалението е нещо много приятно. Не е вярно, че това, което се случва на вас, не се случва и на другите. Затова трябва да се изправим“,

откровена е Александра.

Много хора й споделят, че представлението е било като своеобразен катарзис за тях.

В „На живо“ Алекс споделя откровено много свои мисли

Снимки: Инстаграм, скрийншот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *