Александра Богданска-Петканова мисли вече за второ

Александра Богданска-Петканова стана майка преди малко повече от три месеца на малкия Габриел. Как се чувства и пречи ли майчинството на кариерата й?

„Бях готова изцяло да оставя кариерата си на заден план. Но реално майчинството въобще не ми пречи. Лесно съчетавам двете неща, защото Дани много ми помага“,

каза красавицата в предаването на Гала.

Алекс не само не се отказва от ангажиментите, но вече намира работа и на наследника си. Бебокът има 100 000 последователи в Инстаграм и рекламира продукти. Предстои му да се снима и в тв реклама.

„Всички пари от реклами влизат в специална банкова сметка на името на бебето. И след време ще бъдат използвани за неговото обучение“,

обясни майка му.

На въпроса дали не се притеснява от зложелатели, тя каза: „За нас това е нещо нормално. Като албумче. И като порасне ще види как сме му се радваме. Не вярваме в приказките за негативната енергия“.

Тя сподели, че се наслаждава на всеки миг. „Аз вече искам и второ“, признава Алекс.

Двамата с бащата – Даниел Петканов, живеят на час път от София. „Няма коли. Спокойно е. Не бих сменила природата и климата за нищо на света“, признава Богданска. Преди да роди тя била леко притеснена, че ще трябва всеки ден да пътува до града толкова дълго. Сега обаче е убедена, че за малкия Габриел е по-добре да расте на чист въздух.

Всеки ден красавицата отделя по 30 минути за бягащата пътечка. „Искам да вляза във форма. Остава ми още малко да достигна формата си отпреди раждането“.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.