ЗвездиНовинки

Амбър Хърд и нейната гледна точка за „чудовището“ Деп

Амбър Хърд е подала молба за развод с „чудовището“ Джони Деп през май 2016 г., защото… се страхувала за живота си, предаде АФП.

„Трябваше да го напусна“, свидетелства 36-годишната актриса пред съда.

„Знаех, че няма да оцелея, ако не го направя. Бях ужасена, че всичко това ще свърши много зле за мен. Бях работила толкова усилено, за да проработи тази връзка. Беше трудно, защото обичах Джони толкова много“.

Хърд каза, че звездата от „Карибски пирати“ се превръщал в „чудовище“, когато пие, и усилията й да го накара да пие и да спре наркотиците, се провалили.

Заедно с молбата за развод Амбър поискала и временна ограничителна заповед срещу Деп. Казва, че по време на спор хвърлил по тея телефона си и я е ударил в лицето.

Деп отрече твърденията. И от своя страна заяви, че в брака им Хърд е проявявала насилие.

Звездата заведе дело срещу Хърд заради нейно интервю за The Washington Post през декември 2018 г., в което тя описва себе си като „еталон за домашно насилие“.

В интервюто си Хърд не казва името на Деп, но той я съди, защото тя намеква, че той е насилник. Делото е на стойност 50 милиона долара.

Хърд заведе контраиск за 100 милиона долара с твърдението, че претърпяла „безумно физическо насилие и малтретиране“ от него.

Актьорът и Хърд се запознават през 2009 г. на снимачна площадка. Двамата си казаха „да“ през февруари 2015 г. А две години по-късно се стигна и до развода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *