ЗвездиКиноНовинки

Ана де Армас е озадачена: Защо филмът за Мерилин Монро е забранен в САЩ за лица под 17 г.?

Ана де Армас, която играе секссимволът Мерилин Монро във филма на Netflix, признава, че е била озадачена, когато лентата е получила забрана за лица под 17 г.

Армас коментира, че има други „много по-агресивни за младите зрители филми“.

Пред списание Lofficiel USA Ана заявява, че не разбира защо се случва това.

„Мога да ви посоча редица предавания или филми, които са много по-агресивни и с много повече сексуално съдържание от „Блондинка“.“

Въпреки това тя признава, че е било важно филмът да „покаже неудобни моменти“, за да разкаже истинската история на Мерилин.

„За да се разкаже тази история, е важно да се покажат всички тези моменти от живота на Мерилин, които са я накарали да сложи край. Това трябваше да бъде обяснено. Всички  знаеха, че трябва да има и неудобни моменти. Не бях единствената“.

Ана де Армас споделя още, че ролята й не е просто да имитира една икона.

„Моята задача не беше да я имитирам. Интересувах се от нейните чувства, от нейното пътуване през живота, от нейната несигурност и от нейното право на глас. А всъщност – тя не е имала такова“.

В „Блондинка“ ще видим още Боби Канавале, Ейдриън Броуди, Лили Фишър, Джулиана Никълсън.

Режисьор и сценарист на продукцията е Ендрю Доминик.

Любопитна подробност е, че сред продуцентите на филма е Брад Пит.

В основата на сюжета е романът на Каръл Оутс за личния живот на Монро. Филмът разказва за ослепителната блондинка и нейната творческа кариера през 50-те и 60-е години на миналия век, когато тя е на върха на славата.

Шестдесет години след смъртта й феновете на Монро ще видят филмовата икона в съвсем нова светлина. Специален акцент е поставен върху отношенията на Мерилин Монро със съпрузите и любовниците й.

Премиерата на филма се очаква на 8 септември 2022 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *