ЛичноНовинки

Ана Обрегон: Могат да ме разберат само хората, погребали детето си

Ана Обрегон, испанската тв водеща, която предизвика стотици коментари с новината, че е станала майка на 68 години, всъщност се оказа баба.

Ана наскоро се сдоби с бебче, което нарече Ана Сандра. Така тя стана обект на коментари, някои от които не много приятни – може ли жена на тази възраст да бъде родител. Разбира се, детето е родено от сурогатна майка.

Сега обаче става ясно, че всъщност Ана Обрегон е баба на момиченцето. Новината разкри самата тв водеща за списание Hola!. Оказва се, че бебето е заченато с материал от починалия син на Обрегон.

„Това беше едно от последните желания на сина ми Алекс, който много искаше да има дете“, казва Ана. Синът й, който е починал от рак през 2020 г., й казал на смъртния си одър, че има три желания – да направи фондация, подпомагаща борбата срещу болестта рак, да завърши книгата, която е пишел и да създаде семейство.

„Сега, след като изпълних последното желание на сина си, мога да продължа да живея сама“, казва Ана за списанието.

И уточнява, че процедурата е започнала веднага след смъртта на Алекс, но сурогатната майка е имала проблеми със зачеването. В крайна сметка се ражда малката Ана Сандра.

„Сега, когато прегръщам Ана, имам чувството, че отново прегръщам сина си. Не искам да се оправдавам за това, което направих, но това могат да разберат само тези, които са погребали детето си“.

И допълва, че е възможно да повтори процедурата, защото синът й искал да има няколко деца.

„Когато Ана порасне, ще й кажа, че баща й е бил истински герой и че тя може много да се гордее с него“, казва бабата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *