Андре Токев откровен до болка: Някога човек прави грешка, както аз направих грешка, но трябва да можем да си помагаме!

Андре Токев, който бе освободен предсрочно от затвора през юли, се върна към своите професионални ангажименти. Токев бе осъден на 7 месеца ефективно, заради каране в нетрезво състояние.

Токев се появи в студиото на „120 минути“ и говори откровено за престоя си в затвора и уроците, които е научил.

„Аз се бях приготвил психически още преди това, че ще вляза. Исках да вляза, за да мога да усетя наказанието и да мога да се променя. Мисля, че бях доста подготвен психически и исках максимално да извлека позитивното, а не негативното от престоя ми в затвора, и затова бях със съвсем друга нагласа. Нагласата ми беше да се променя, да извлека дивидентите от този престой и това направих“. Това каза шеф Андре Токев в студиото на Би Ти Ви.
„Аз съм доволен, защото много мои познати и приятели вече не карат, като пият. Мотивирах много хора да не пият, като карат.“

„Там се възприемаме като нормални хора, не се говори за това кой какво е направил“.

„Повечето хора там са доста адекватни и може да си говориш съвсем нормално на различни теми. След като разбереш обаче за какво са вътре, става малко странно, не се отдръпваш, но търсиш смисъл и паралел, и някой път не можеш да го намериш“…

„Видях кои са приятелите, имаше хора, които се отдръпнаха, но наистина близките приятели постоянно подкрепяха моето семейство, грижеха се как съм, какво се случва. В екстремни ситуации виждаш кой стои зад теб“, призна откровено известният готвач в предаването „120 минути“.

„За мен е много важно да останем позитивни, много е важно да се почитаме един друг“.

„Някога човек прави грешка, както аз направих грешка, но трябва да можем да си помагаме и да приемаме мнението на човека, който стои срещу теб, защото някога се случват неща, които и ти не си ги искал. Най-важното е да бъдем заедно, да се поддържаме, да сме единни и да вървим позитивно напред“.

Готвачът призна, че най-трудният му разговор е бил с дъщеря му…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *