ЗвездиНовинки

Анджелина Джоли: как да преборим вируса и да защитим децата

В края на март осиновеният син на Анджелина Джоли се прибра у дома, защото университетът в Южна Корея, който посещава, затвори врати, заради пандемията.

У дома в Лос Анджелис младежът продължи да учи онлайн, а майка му разказа как се справя със ситуацията за корейското издание DongA Daily.

„Да се окажеш далеч от училището и приятелите е тежко изпитание за всеки ученик. В някои държави наистина е трудно, защото много от децата няма да успеят да се върнат в училище. Ще трябва да тръгнат на работа. Някои деца получават храна само в училище и за тях това е единственият начин да оцелеят в ситуация на абсолютна бедност”, казва звездата.

„Други млади хора стават жертва на насилие в домовете си. Затова сега трябва да направим всичко възможно децата да продължат да учат дистанционно. Важно е не само да са в крак с уроците, но и да усещат подкрепата на останалите.”, коментира още Джоли.

„Сърцето ми страда при мисълта за всички хора в Южна Корея и в целия свят, които са пострадали от коронавируса. Надявам се, че държавите, обединявайки усилия и знания, ще успеят да се справят с болестта. Само заедно ще ни се получи.”, убедена е многодетната майка.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *