Звезди

Антъни Хопкинс признава: Напивах се понякога до смърт

86-годишният актьор Антъни Хопкинс призна, че му се струва „странно“ да разкаже своята житейска история, но е благодарен за едно –  че винаги е имал отлична памет. Той пише своите мемоари.

„Пиша биография. Това е странен процес. Осъзнах как съм благословен с едно нещо. Може би това е мозъкът ми на актьор. Наистина имам доста добра памет. Спомням си дни от месеци в годините“, казва звездата пред „Пийпъл“.

И това не е всичко. Съпругата на сър Антъни – 67-годишната Стела, снима документален филм за него, а той ѝ е дал „картбланш да разкаже всичко“.

Стела, с която са женени от 20 години, вече е интервюирала Джоди Фостър за своята документална лента. Джоди и Антъни играят заедно в култовия „Мълчанието на агнетата“.

„Не знам. Не я питам. Това е доста дълъг филм. Не знам кога ще излезе“, казва актьорът.

Вероятно една от темите, за които ще разкаже, е свързана със зависимостта му и битката с алкохола.

„Напивах се понякога до смърт. Един ден изпитах истински страх. Потърсих помощ. Това беше преди 48 години“.

Точно тогава обаче един глас му нашепва „Можеш да започнеш да живееш“ и актьорът наистина започва отначало. Трезвен.

Днес Хопкинс прекарва времето си в свирене на пиано, рисуване и общуване със семейството си, когато не работи. Убеден е, че не може да бъде по-щастлив от пътя, по който е поел животът му.

 „Просто съм щастлив. Преминах през възходи и падения, депресии, отчаяние, гняв и всички тези неща, но постепенно през последните няколко години си казах: „Е, все още съм тук“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *