ЗвездиКиноНовинки

Асен Блатечки, Нейтън Купър и Диляна Попова в любовен триъгълник

Асен Блатечки влиза в главната роля на видния български политик, дипломат и финансист Атанас Буров. А Диляна Попова – в ролята на влюбената в него секретарка Мария. Всичко това се случва в „Останалото е пепел“, филм, в който историческите моменти се преплитат в романтична сюжетна нишка.

Сред актьорите, които ни пренасят в далечната 1944-та година, са още Нейтън Купър, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов.

За да вземе интервю от банкера Буров, в София пристига американският репортер Джордж Смит (в ролята Нейтън Купър). Американецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата и доста обрати, които оставят следи за цял живот. В късните си години Джордж (в ролята Бен Крос) се завръща към своите спомени, за да разкаже събитията от онези години.

Във филма са използвани автентични архивни кадри от разрушената по времето на Втората световна война София, а безупречната автентична визия е дело на художник-сценографът Боряна Минчева.

Филмът „Останалото е пепел“ тръгва по кината от 6 март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *