Красота

Avon и Кензо Такада оцветиха Париж за представянето на нов аромат

Градът на светлините отпразнува най-новия аромат на козметичната компания – Avon Life Color by Kenzo Takada. В продължение на една седмица Avon завладя Париж с много интересни активности и изненади, които се излъчваха на живо в социални медии в повече от 20 страни по света, достигайки над 60 милиона души.

Дейностите на Avon в Париж са част от „радостта от живота“ на дизайнера Кензо Такада. Именно тази негова философия вдъхновява създаването на новия аромат.

Звездното парти #SetYourColoursFree по повод лансирането на аромата се проведе в емблематичния за Париж ресторант Le Mini Palais и бе най-важната част от присъствието на Avon в Парижката седмица на модата. Кензо Такада бе домакин на повече от 500 гости в една нощ, посветена на музиката, цветовете и радостта от живота. Сред гостите бяха модната икона и модел Инес де ла Фресанж, бразилската актриса Бруна Маркезини – най-следваната бразилска знаменитост в Instagram, руската телевизионна водеща Мария Ивакова и полската знаменитост Малгорзата Розенек-Мадан.

В деня преди партито изненадващ флашмоб зарадва минувачите по ключовите улици в Париж. Десетки танцьори, облечени в цветни дрехи, носещи посланието на кампанията и хаштаг #SetYourColoursFree, предизвикаха усмивки.

Avon изненада водещите инфлуенсъри и известни личности със специални подаръчни кутии, които бяха доставени директно в хотелските им стаи и съдържаха двата аромата Avon Life Color за него и за нея, както и ръчно изработен копринен шал, създаден от Кензо Такада, за да отпразнува старта на кампанията. Уникалният им цветен принт представя собствената интерпретация на дизайнера за радостта и изобразява магнолия. Ароматното цвете отразява любимите спомени дизайнера от ранните му години в Япония. Магнолията е водеща нотка в Avon Life Colour за него и за нея.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *