Азис бил голям почитател на завъртените манджи

Азис бил гурман и естет, Владо Николов – непретенциозен. Това твърдят участниците в новия сезон на Hell’s Kitchen България.

Сред претендентите в този сезон има такива, които са готвили за световни звезди като Вин Дизел, Лейди Гага, Стивън Сегал и Харисън Форд

Третият сезон стартира на 25 февруари. А голямата награда е 100 хиляди лева и работа в ресторант на шеф Виктор Ангелов.

Оказва се, че това, което обединява известните е предпочитанието им към здравословна кухня. При това приготвена от висококачествени пресни продукти с минимално използване на мазнина.

„Затова много важно е правилната употреба на различни подправки, които да създадат уникален вкус и аромат на блюдата. Без на нарушават здравословните им качества. Пърженето е строго забранено в диетата на звездите“. Така обобщават участниците своя опит със знаменитостите.

От българските звезди, за които участниците са приготвяли храна, като най-голям естет и гурман се очертава Азис. А с най-малко претенции бил волейболнит ни ас Владо Николов.

https://www.instagram.com/p/B7gEV5sJop9/

„Да готвиш за звезди е голямо предизвикателство, но дори това не може да се сравни с предизвикателството да готвиш за шеф Ангелов“, споделя една от участничките. Тя мечтае да отвори собствен ресторант, след като, разбира се, спечели възможността да се обучи при шеф Ангелов.

Участниците в третия сезон на Hell’s Kitchen споделят, че любимата им кухня е българската.

„Ако български готвач не може да сготви една хубава мусака и да я поднесе така, все едно сервира омар, то тогава не е никакъв готвач“.

Жените са единодушни, че ще са на „седмото небе“, ако шеф Виктор Ангелов ги похвали. И са категорични, че само един негов критичен поглед ще е достатъчен, за да се разплачат.

Мъжете твърдят, съвсем очаквано, че не са толкова емоционални и ще успят да владеят емоциите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *