„Барселона“ отмъсти за болката на Шакира. Отборът иска да се раздели с Пике, а скандалите са една от причините

Певицата Шакира преживява тежък период. Проблеми у дома, проблеми с данъчните…

А сега излизат и пикантни подробности, свързани с това как изпълнителката е разбрала, че благоверният й Пике й е изневерил.

Явно това не е първият път, явно са си имали проблеми. Все пак трудно се съхранява любов, когато си млад, успял и когато непрекъснато пътуваш.

Още повече, че със сигурност ако не стотици, то поне десетки футболни фенки сами са се пъхали в ръцете на Жерар.

Според телевизионната програма El Gordo y la Flaca, излъчвана по канала Univisión, певицата е потвърдила изневярата чрез детективска агенция, с която се е свързала.

Те са й предали снимките на Жерар Пике с друга жена в компрометиращи ситуации. Шакира ги купила, за да не бъдат публикувани никога.

За съжаление фотографите са дали снимките на някои медии и така гръмна скандала за раздялата и изневярата…

По отношение на жената, която е откраднала сърцето на Пике, се знае, че тя е млада блондинка на около 20 години.

Дни след скандала, Жерар Пике, който е един от капитаните на „Барселона“, вече знае, че не е част от плановете на наставника Шави Ернандес като титуляр за следващия сезон.

Треньорът на Барса му го е казал в очите на среща, която и двамата провели преди две седмици. Журналистът Марсал Лоренте, сътрудник на Mundo Deportivo, писа в своя акаунт в Twitter, че Шави е казал на Пике, че клубът окончателно се разделя с него, намеквайки „за високата му заплата, многократните му контузии и постоянните скандали, в които се забърква“.

Пике не иска да напусне, като споменава двугодишния си договор и че агентът му скоро ще се срещне с клуба, за да анализира ситуацията.

При всички случаи, ако Пике остане, няма да е титуляр следващия сезон и ще трябва да играе за доста по-малко пари…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *