Красота

Бела Хадид почти не използва грим в ежедневието си

Бела Хадид е един от най-известните съвременни модели. А сияещата здрава кожа е нейна визитна картичка. Как постига прекрасния вид, на който мнозина завиждат?

„Майка ми винаги казваше, че кожата трябва да изглежда добре поддържана и без върху нея да има капчица грим”, разказва Бела. Да, тя определено е наследила от Йоланда Хадид прекрасни гени, но признава, че не подценява силата на маските и добрите продукти.

В ежедневието си красавицата почти не използва грим. „Достатъчни са ми автобронзант, златиста очна линия и коректор. Това, което правя задължително, е да завия добре миглите”.

Що се отнася до грижата, Бела Хадид признава, че обича маските. Особено черната почистваща, а преди всяко събитие си прави тъканна маска, която освежава. „Никога не си лягам с грим, добре почиствам и хидратирам кожата. Използвам продукти на различни марки.”

Любимата й прическа е висока конска опашка. „Работя много и не обичам косата да ми пречи, да ми влиза в лицето. Тайната на гладката коса е – много лак и гел. Гелът вземам назаем от брат ми – Анвар, надявам се да не ми се сърди…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *