Забавна психологияЛюбопитно

Бижутата говорят за характера на човека. Вижте какво казват!

Според френските психолози, типът камък или метал, които избираме за пръстените и колиетата, може да „разкаже” какви сме.

Среброто е предпочитано от хората, които са настроени творчески – любителите на поезията, на нежните звуци, на красивите картини и пана. Сребърната гривна във формата на змия е знак, че нейната собственичка обича да се забавлява и стои над нещата. Тя е ексцентрична, смела, обича да експериментира. Постоянно е заобиколена от мъже, но никога не е с един и същи партньор повече от няколко месеца.

Дървото е предпочитан материал от дамите-фантазьорки. Те живеят в свой собствен свят, вярват в различни гадания, хороскопи, носят талисмани. Обикновено действат стресиращо на представителите на силния пол, защото правят впечатление на много силни, непризнаващи чуждото мнение. Тези жени често комбинират дървото с красиви минерали или полускъпоценни камъни, коралови бижута.

Златото обикновено е предпочитан метал от дамите, които са аристократи по душа. Те са интелигентни, обичат да слушат джаз, черна музика, да беседват с приятели, както и с по-ерудирани от тях личности. Уважават чуждото мнение, склонни са да направят компромис, ако видят, че не са прави. Обикновено са много ухажвани, но те избират мъже, които са умни и са интелектуално предизвикателство.

Перлите са запазена територия за романтиците. Ако видите дама с малки перлени обеци и красив наниз на врата, то трябва да знаете, че тя обича красивите неща, стойностните. Ще оцени букета от цветя или малкият подарък с романтично послание, ще се зарадва, ако я заведете на театър, на изложба, на концерт. Романтичната й натура обаче често пречи на реалната й оценка за хората, което пък я изправя пред проблемите на погрешния избор – обикновено се влюбва в мъже, които не я ценят и страда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *