ЗвездиНовинки

Благо Георгиев със собствена футболна академия

Благой Георгиев откри своята футболна школа, която носи неговото име. BG7 football academy by Blagoy Georgiev прие деца от 6 до 15- годишна възраст, които ще получават целогодишна подготовка с професионални треньори и учители, а всеки месец известни футболисти ще ги вдъхновяват с  лекции, информират от ПРофайл.

Георгиев пусна видео от официалното откриване в профила си в Инстаграм.

https://www.instagram.com/p/CDWAIsKnyMT/?utm_source=ig_web_copy_link

„Това е един амбициозен проект, който има за цел да извлечем най-доброто от малките таланти на страната ни и да ги подготвим за голяма футболна кариера. В академията от голямо значение ще бъде тристранната комуникация – деца, треньори и учители. Базата, която сме осигурили в новия комплекс е последен писък на модата, а академията ще предоставя възможност и за международно развитие, чрез колаборации с немски и руски грандове“, споделя Благо.

BG7 Football Academy by Blagoy Georgiev е единствената база в България, която разполага с игрища с изкуствена настилка, покрита с коркови гранули. До 5 години това ще са единствените позволени такива в Европа. 

Младите таланти ще могат да се записват за академията в новооткрития комплекс WINBET ARENA by Blago Georgiev на ул. „Суходолска“ 175. Самият комплекс разполага с 6 корта с червена настилка, създадени по последна технология, 3 мини-футболни покрити игрища и 1 стадион за официални мачове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *