Брад Пит пред GQ: Все по-често се вслушвам в своите вътрешни желания

Брад Пит се появи на корицата на британското списание GQ и това сякаш ще постави началото на нов етап в живота му. Звездата се снима все по-рядко в киното и все по-често може да го видим в ролята на режисьор.

Всъщност Пит сериозно се е замислил за бъдещето – какви ще бъдат последните му стъпки в неговата активна актьорска кариера и кога смята да приключи с нея?

Актьорът признава, че се чувства напълно изтощен и е на финала на своите сили. Мисли много за живота си, анализира и дори си записва… сънищата.

Пред GQ Пит споделя, че още от детството си се е чувствал самотен и далеч от всички останали. А сега, постигайки мир със своето вътрешно Аз, той най-накрая е успял да се сближи със семейството и приятелите си.

Пит признава, че е способен както на дълбока съпричастност, така и на гадни постъпки… Което си е доста откровено!

Брад споделя в интервюто, че все по-често се вслушва в своите вътрешни желания и се занимава с изкуство.

Всяка сутрин актьорът свири на китара или изработва изделия от керамика. За него това е вид „индивидуален и тактилен спорт“. И ако му вярваме, достатъчно е да приемеш себе си – и красивото, и некрасивото, за да се почувстваш щастлив.

С гордост Брад признава, че вече 6 години е абсолютно чист – без алкохол и цигари.

Алкохолът Пит отказва след развода си с Анджелина Джоли, дори посещава анонимните алкохолици. Признава, че вредните навици рано или късно оказват своето влияние.

Тези разсъждения на Брад истински удивляват феновете му, които не са си представяли, че е романтик по душа…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.