Браво Есил! Вижте за каква кауза дари първия си чек от Капките

Есил Дюран спечели симпатиите ни с жеста от първото шоу на десетия юбилеен сезон на шоуто „Като две капки вода“.

Певицата Анелия зае своето място до Алисия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов. По традиция изборът на образи и песни за първия лайв бе в ръцете на звездните участници, а след изпълненията си те получиха оценки от журито на „Като две капки вода“ – Хилда Казасян, Юлиан Вергов, Димитър Ковачев – Фънки и зрителите.

Шоуто бе открито с общо изпълнение на „Crazy In Love” на Beyonce от победителите в предишните издания на „Като две капки вода“ – Михаела Маринова, Невена Бозукова – Неве, Рафи Бохосян, Стефан Илчев, Славин Славчев и Ненчо Балабанов.

Победата в първата вечер от юбилейния сезон грабна Есил Дюран. Тя спечели зрителите и журито с образа на великата Арета Франклин и великолепното представяне на „Natural Woman“, с което изправи на крака публиката в студиото.

„Много благодаря на всички. Много съм изненадана, защото всички бяха много добри“,

призна Есил за дебюта и победата си.

А когато я попитаха какво ще направи с парите от чека – тя сподели, че те ще отидат за детето, чиято майка почина пред Регистратурата на болницата във Враца.

Александър Сано, който взриви публиката с рок хита „Zitti E Buoni” на италианската група, която спечели последното издание на Евровизия – Måneskin. “Невероятно представяне. Много ми хареса, че в този сезон тръгваме много силно! Още първият образ е изграден”, впечатлен бе Фънки след изпълнението на актьора.

Веднага след него Крисия вдигна публиката на крака с образа си на носителката на 7 награди „Грами“ Тони Бракстън и най-известната й песен – “Unbreak My Heart”.

Алисия полетя над сцената като световната звезда Дуа Липа с невероятно изпълнение и хореография, която остави журито без думи. Руслан Мъйнов успя да пренесе всички във филмовата класика „Кръстникът“ като влезе в ролята на италианската звезда Джани Моранди, с което предизвика истински възторг в публиката.

С три поредни имитации на български звезди под прожекторите излязоха актьорите Моню Монев, Дарин Ангелов и певицата Мариана Попова.

Моню бе избрал за първа своя имитация Дони и неговия хит „Ближи си сладоледа, който изпълни пред очите на дуетната половинка на Дони – Момчил.

„Върнах се 30 години назад с това изпълнение. Имитацията беше страхотна! Благодаря ви за това уважение!“, сподели Момчил.

Дарин Ангелов се превъплъти в образа на Орлин Павлов, а Мариана Попова разчувства всички с изпълнение на „Повей, ветре“ на незабравимата Паша Христова.

Изненадата на вечерта бе певицата Анелия, която влезе в шоуто като 10-и участник и избра да дебютира на сцената с хита на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One”.

Шоуто завърши с добре познатия Бутон на късмета, пред който всички се изправиха за първи път.

Той отреди Дарин да бъде Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената следващата седмица като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Britney Spears, Алисия да се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков да се преобрази в Beyonce, Анелия да заблести под прожекторите като Лили Иванова, Александър Сано да бъде Rihanna, Руслан Мъйнов да представи песен на Freddie Mercury, а Есил Дюран да пресъздаде образа на David Damian от Maneskin. Как ще се справят десетте участници с новите образи? – разберете следващия понеделник от 20:00 по NOVA.

Фотокредит: NOVA/Красена Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *