ЛюбопитноНовинки

Бразилска волейболистка: Печеля повече от снимки, отколкото от спорта

Бразилската волейболистка Кайла Алвес Рамало, по-позната като Ки Алвес, е голяма звезда в социалните мрежи.

Ки има повече от 2,3 милиона последователи в Инстаграм. Наскоро красавицата призна, че сериозните й доходи идват от социалните мрежи и OnlyFans, където споделя свои снимки и видеоклипове.

„Харесва ми или не, това ми носи най-много пари днес. Смятам себе си за спортист, модел, инфлуенсър, бизнес дама и предприемач“, казва волейболистката в интервю за „O Globo“.

Що се отнася до OnlyFans чаровната брюнетка пише, че споделя само снимки, които би публикувала и в списание. „Без голота“.

„Снимките, които публикувам в моя профил OnlyFans, са създадени изцяло в професионална среда. Без голота или нещо подобно. Който търси това в моя профил, няма да го намери“, каза тя.

„Печеля около 50 пъти повече от дигиталните платформи, отколкото от волейбола. Още повече от OnlyFans“, защото месечната цена от 16 евро е фиксирана“, казва тя.

Ки играе за женския волейболен клуб Osasco, който е базиран в Osasco, Бразилия. Въпреки че има кариера като инфлуенсър и модел, тя все още се описва като професионален спортист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *