Бременната Блейк Лайвли публикува снимки от ежедневието си, за да се отърве от папараци

Американската актриса Блейк Лайвли, която е бременна с четвъртото си дете, сподели свои лични снимки в Инстаграм, за да бъде оставена на мира от папараците.

Лайвли явно е подложена на ужасен натиск от страна на медиите и това явно я кара да се чувства напрегната.

За да се отърве от папараците, дебнещи пред дома й, звездата сподели свои „бременни“ снимки.

„Ето снимки от моето бременно ежедневие, за да бъда оставена на мира от единайсетте момчета, чакащи пред къщата ми. Плашите мен и децата ми“, написа актрисата.

На снимките Блейк е сама или в компанията на съпруга си – по бански, край басейна, по халат, на масата… Тя благодари на всички хора за подкрепата, както и на онези, които спират да следват профили, публикуващи снимки на деца.

„Цялата власт е във вашите ръце. Благодарим на медиите, които спазват политиката „без деца“. Всички вие правите разликата“, пише още Лайвли.

Все повече знаменитости решават да държат децата си възможно най-далеч от общественото внимание, защитавайки личното пространство и правото на избор на наследниците си – дали да бъдат публични личности или не. Упоритите папараци обаче често не зачитат желанията им.

Блейк и Райън са щастливо женени от 2012 г. Двойката се запознава през 2010 г. на снимачната площадка на Green Lantern. Има три деца и четвърто – на път. Наскоро Райън сподели, че е решил да си вземе почивка, за да прекарва повече време със семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.