ЗвездиКрасотаНовинки

Брит Екланд, едно от момичетата на Бонд: Пластичната хирургия открадна красотата ми

Брит Екланд, едно от момичетата на Бонд през годините, споделя в интервю, че естетичната хирургия е откраднала красотата ѝ. 

Екланд, която играе заедно с Роджър Мур в „Човекът със златния пистолет“, разказва, че процедурите за уголемяване на устните са най-голямата грешка в нейния живот.

„Всеки има право на избор. Направих го, но не мисля да го правя отново“, казва Екланд. И допълва, че не иска да изглежда по-различно, отколкото е. 

Всъщност Екланд не е получила това, което е очаквала като процедура. Лекарят ѝ няколко дози в устните – „нов стоматологичен материал“.

Уенди Луис, международен консултант по пластична хирургия казва за DailyMail, че въпросният материал е колаген, който обикновено се прави от говежди протеин. Бил е популярен за кратко през 90-те години.

„Всички вървим в една посока. Нищо не можем да направим. Просто трябва да се грижим добре за себе си, докато трае пътуването“, казва 78-годишната Брит.

Актрисата си инжектира кортикостероиди в устните от 20 години, за да справи с последствията от уголемяването. По-късно е отишла на лекар, за да махне инжектираното и оправи щетите.

„Гледайки стари снимки, осъзнавам, че съм изглеждала много по-добре. Сега го виждам. Но преди не го разбирах… Това съм аз. Съветвам хората да се приемат такива, каквито са“, казва сексимволът от близкото минало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *