Новинки

Британските медии: Кейт ще сподели повече за състоянието си, скоро

Принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън, стана обект на невероятни теории на конспирациите след като претърпя коремна операция и се оттегли от общественото внимание.

Слуховете за състоянието на Кейт непрекъснато растат, а редактираната снимка, публикувана в Деня на майката не можа да успокои обществото. Тъкмо напротив. Всички се запитаха какво се случва и защо иначе естествената и красива Кейт е решила да редактира снимката.

Според източник на „Сънди Таймс“, съвсем скоро Кейт ще пресече спекулациите. Очаква се тя да се върне към служебните задължения едва след Великден, но може би ще сподели за нещата, които са ѝ се случили след 17 април, когато децата се върнат в училище.

Дворецът Кенсингтън разкри, че Кейт се чувства добре, но също така бе подчертано, че нейната „лична медицинска информация остава поверителна“.

Източникът твърди, че скоро тя и Уилям ще разкрият повече за последните събития в кралското семейство, но при нейните условия.

„Сънди таймс“ пише, че принцесата ще се появи публично след 17 април, когато училищните ваканции на децата свършват. А когато се възстанови напълно и се върне към задълженията си, ще говори открито за претърпяното…

„Тя ще иска да бъде по-ясна и по-открита, но ще го направи, когато се почувства готова. Това ще бъде нейно решение. Той няма да бърза“, каза източникът пред британските медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *