Красота

Бротокс: новата мъжка мания за красота без бръчки

Бротокс е новата мъжка мантра за щастлив и младежки вид. Инжекциите, обещаващи по-млада кожа без бръчки, вече не са запазена територия само за дамите.

Новата мода при процедурите за красота при мъжете, известна като бротокс, набира популярност и трупа големи приходи. Милиарди долари…

Тенденцията, налагана от известни представители на силния пол, които са популярни в ТикТок, превзема света.

Пластичният хирург д-р Дженифър Ливайн забелязва, че расте броят на мъжете, които искат да изглеждат по-млади и не се страхуват да се боцнат, за да го постигнат.

Хирургът коментира пред The ​​Post, че все повече мъже стават клиенти на клиниките, а желанието им да изглеждат по-добре стои зад успеха на Brotox.

„Мъжете също искат да изглеждат добре!“, казва специалистът.

Хаштагът #бротокс може да се похвали с последователи и милиони гледания на видеата. Оказва се, че до голяма степен партньорките са тези, които инициират влизането в салона на своите половинки.

Съоснователката на Lauréate Aesthetics в Лос Анджелис коментира, че около 20 процента от пациентите на медицинския спа център са мъже. А тенденцията е този процент да расте.

Така че мили дами ще се наложи да кажем „сбогом“ на онази първична мъжка красота, на красивите бръчици около очите, побеляващата коса и брада… Образът на Кен се повече навлиза в живота ни. Друг е въпросът дали това ни харесва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *