ЛюбопитноХороскоп

Бяла Луна в Близнаци ни носи голям късмет: Ето кои зодии ще блестят

Бялата Луна, която в езотериката се нарича още Селена, навлезе в знака Близнаци на 12 юни. И ще остане там за седем месеца, тоест до 11 януари 2025 г.

В астрологичен план това е мистична точка в хороскопа, която не съществува като физически обект в небето. Въпреки това Селена винаги се свързва с ангел-пазител и помощта на висшите сили.

Бялата луна дава силна защита, осветява пътя в тъмните лабиринти на съдбата, помага за коригиране на грешки и получаване на подаръци от съдбата.

Транзитът на Бялата Луна през знака Близнаци символизира кръга на общуване и показва, че колкото по-общителен и услужлив сте, толкова повече ще получите от средата около вас.

Думите, които идват от сърцето през този период, имат особена сила. Не се притеснявайте да благодарите на хората за всичко, което правят за вас.

Важно е да избягвате обидите, токсичната комуникация, слуховете и клюките. И да давате предпочитание на лесните начини за решаване на проблемите.

Това е много добър момент за уреждане на недовършени дела, уреждане на документи, изпълнение на стари обещания… Също така е добър момент за търсене и закупуване на комуникационно и транспортно оборудване като кола, лаптоп, телефон или дори велосипед.

Ако сте собственик на бизнес, имайте предвид, че това е чудесно време за активно развитие на бизнеса.

Бялата луна в Близнаци ви помага да видите и оцените това, което е около вас, да го използвате, за да подобрите живота си и този на нашите близки.

Това явление носи много ползи за всички знаци на Зодиака, но три знака ще бъдат особено благословени и ще се радват на много предимства.

Телец

Бялата луна в Близнаци засяга най-вече втори дом в хороскопа на Близнаци, който отговаря за финансите, ресурсите, имуществото, самочувствието. Това е периодът, в който лесно можете да си намерите нова работа или нов източник на доходи, ако го искате. Като цяло ще се справяте с финансите по-лесно от обикновено. Това са много благоприятни месеци за създаване на нови пасивни източници на доходи, инвестиции и създаване на финансов план.

Можете също така да очаквате дълговете ви да бъдат изплатени, може би дори тези, за които сте забравили. Ако ви предложат парична сума или ценен подарък, приемете го като заслужена награда за някои минали добри дела. Това може да е неочаквана награда от висши сили за всичко добро, което сте направили в миналото.

Освен това всички финансови инвестиции и големи покупки, които правите сега, ще се изплатят. Ще се почувствате по-сигурни финансово от преди и ще забележите, че паричният ви поток се увеличава и се справя много по-добре.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци транзитът на Бялата луна ще се отрази на техния първи дом от хороскопа. Това означава, че през следващите седем месеца ще бъдат много, много добър период за вас, в който шансовете да сбъднете мечтите си ще се увеличат.

Много от вашите добри желания и намерения ще се сбъднат по-рано, отколкото очаквате.

Пред вас се откриват нови пътища и възможности, включително в личния ви живот. Ако търсите любов, през този период е възможно да срещнете човека, който е истински предопределен за вас.

Това е и време за нови възможности, когато става въпрос за себереализация, т.е. намиране на истинска работа или хоби.

През този период вие самите ставате ценен помощник на хората около вас. Ще бъдете протегнатата ръка на техните ангели пазители. Висша сила ще ви даде способността да помагате на други хора с думи и дела. Като цяло това е период на вдъхновение, в който ще почувствате, че правите нещо наистина важно и полезно за света около вас.

Можете да намерите ново хоби, да създадете нови приятели и познати и да подобрите отношенията с хората около вас, независимо дали в личния ви живот или в партньорство.

Лъв

Транзитът на Бялата Луна засяга единадесети дом на Лъва и символизира вашето бъдеще и вашия ангел пазител. През този период в живота ви може да се появи човек, който ще стане ваш покровител, ще ви помогне да реализирате плановете си и ще ви даде реални съвети. Това е и времето, когато можете да участвате в съдбата на детето. Можете да станете родител, да станете нечий кръстник или значително да помогнете на детето на приятел или роднина.

Единадесети дом е свързан и с придобиване на позиция в обществото, така че имате възможности за себереализация чрез интернет, създаване на собствен блог, YouTube канал или страница в социалните мрежи. Много хора ще се интересуват от вас, пише Lady.mk.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *