Частичното лунното затъмнение и какво носи то за всяка зодия

Частично лунно затъмнение започва в петък, 26 ноември – най-дългото за последните 500 години.

В астрологията от този ден стартира т. нар. „коридор на затъмненията“, който ще продължи до 4 декември, когато Слънцето вече е изчезнало в сенките.

Това е периодът, в който всичко ще бъде някак нестабилно и несигурно. Астрологът Самир Джайн ни съветва да изоставим големите си очаквания и просто да се пуснем по течението.

Овен

Внимавайте за финансите си, избягвайте нови инвестиции. В семейството могат да възникнат разногласия. Работете над комуникацията си с другите и не бъдете толкова арогантни.

Телец

Представителите на тази зодия трябва временно да отложат новите проекти и начинания. Внимавайте на пътя. А в интимен план не са изключени кавги и конфликти с партньора.

Близнаци

През следващите няколко седмици Близнаците няма да получат удоволствие от работата, а у дома няма да са в добро настроение. Ще почувстват, че са на кръстопът. Астрологът съветва да се вслушат в интуицията си, преди да предприемете действия и да не харчат на вятъра.

Рак

Финансови проблеми чакат и Раците. Имате шанс за добри доходи, но трябва да почакате. Ще трябва да харчите от спесяванията си. Проявете повече внимание и грижа към децата и близките.

Лъв

Спокойни и наслаждаващи се.  Проблеми могат да възникнат в работата, заради разногласия с шефа. Отложете изпълнението на нов проект и другите си блестящи идеи.

Дева

Девите най-вероятно ще избягат далеч – стягайте куфарите за пътешествие. Възможно е и да се захванете с благотворителност.

Везни

Везните ще се сблъскат с голям натиск на работното място – от шефа, колегите, всички. Внимавайте на пътя. А също така – не се увличайте по мистични пактики, за които не знаете нищо…

Скорпион

Скорпионите ще трябва да се справят с разногласие с половинката си, което ще се окаже доста сериозно. И тук новите решения и идеи трябва да почакат по-добри времена.

Стрелец

Стрелци, не спорете, избягвайте конфликтите, особено, ако са с хора, които са по-силни от вас. Пазете стомаха, избягвайте храната от улицата.

Козирог

За Козирозите е благоприятен момент за учене и получаване на нова полезна информация. Затова е време учениците да преодолеят мързела си. Влюбените двойки могат спокойно да планират сватба или дори дете.

Водолей

Чувствате се нещастни и тъжни. Откажете се от инвестиции в недвижимо имущество, погрижете се за по-възрастните представители на семейството.

Риби

Бъдете търпеливи, избягвайте споровете, най-добре се съсредоточете върху работата си и пътувайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *