Звезди

Четири букви: Виктория Бекъм разкри тайната на своя щастлив брак

Виктория Бекъм и Дейвид са официално семейство от около 25 години. И имат четири деца.

В интервю, дадено по повод юбилея – Вики навърши 50 г. преди броени дни, тя разкри тайната на щастливия си брак за ELLE Испания.

Виктория, която е омъжена за бившия футболист Дейвид Бекъм, похвали половинката си. Тя призна, че Дейвид е „вдъхновение“ за нея и разкри единственото нещо, което крепи брака им толкова години: смехът.

„Съпругът ми ме вдъхновява. Приличаме ли на двойка от документален филм на Netflix? Да. Обичаме да се забавляваме, да си говорим, да танцуваме, да пием“, призна майката на четири деца.

И дава съвет на двойките:

„Смейтем се един на друг. Това е необходимо, за да бъдете щастливи. Наистина вярвам в смеха, семейството и приятелството. Разбирам, че сме се превърнали в модел. Хората харесват връзки, които продължават“, казва още Виктория.

Дейвид и Виктория се ожениха през 1999 г. Родители са на четири деца: Бруклин, Ромео и Круз, и дъщеря им Харпър. Бруклин се ожени за американската актриса и модел Никол Пелц през април 2022 г. Церемонията се състоя в имението на бащата на булката, милиардерът Нелсън Пелц, в Палм Бийч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *