Портфейл

Чувствате ли се тъжни и безпарични? Вижте как можете да подобрите финансовото си състояние с помощта на ТЕС

Живеем в материален свят. И въпреки че всички знаем, че парите не са всичко, те всъщност ни позволяват да водим нормален живот, осигуряват ни стандарт, здравеопазване, образование, възможност за пътувание и самоусъвършенстване.

Без достатъчно средства не можете да си позволите нито мечтаната почивка, нито така мечтания курс за допълнителна квалификация. До голяма степен парите ни дават самочувствие. А липсата им ни кара да се чувстваме неуспешни, тъжни, депресирани.

Любопитен е фактът, че това усещане, че сте пораженци, е почти същото, когато сте безпарични, когато не можете да намерите най-подходящата за вас работа или когато връзките ви се провалят. И докато около вас всички сякаш процъфтяват, вие затъвате все повече и повече.

Групите в социалните мрежи са пълни с хора, които търсят „някаква“ работа. Хора, които ходят на интервюта постоянно, но никой не им се обажда. А когато им се обадят, те не могат да се представят достатъчно добре, за да бъдат наети, или пък не могат да се договорят за заплащането, което искат и което заслужават.

И не виждат изход. Но не е така. Изход всъщност има. Дава ни го Ценка Местанска, психолог и специалист по ТЕС (Техника за емоционална свобода).

Защото всичко е вътре във вас. И успехът, и неуспехът. Вие с нищо не сте по-лоши от колегата, съседа, приятеля ви. Имате нужните качества, но сте се скрили зад куп блокажи, заучени фрази, които убиват успеха ви още в зародиш, липса на вяра в собствените сили и възможности. Вие можете да имате всичко, което искате. Просто трябва да поработите над себе си. Трябва да повярвате в себе си и в това, което можете. Така ще можете да убедите и останалите, че си струва да ви се доверят – да ви наемат, да ви направят свой партньор, да ви гласуват доверие.

Може да ви звучи налудничаво, но да, определени фрази и упражнения могат да ви помогнат да станете успешни, да привлечете парите в живота си и да имате това, което винаги сте искали.

И не, не става въпрос за измама, а за научно доказани методи. Всички искат да имат повече пари. Но някои ги получават, други не. Защо? Отговорът на този въпрос ще ни даде г-жа Местанска по време на един уникален уоъркшоп на 29 януари в София – разкривайки тайните на иновативния метод EUTAPTICS – Бързата форма на ТЕС. Тя е комбинация от невронаука, психология, емоционална интелигентност и физика на енергията.

Це, както я наричат нейните студенти, ще ви помогне да повишите вибрацията на вашите, за да започнат те да се вливат като река в живота ви. Добрата новина е, че в днешно време – в ситуация на пандемия, събитието ще бъде достъпно и онлайн. Благодарение на него вие ще можете да програмирате своите мисли така, че да започнете да печелите достатъчно, вместо да се чувствате аутсайдери.

Финансовата свобода ни дава не само материални придобивки, тя ни дава свобода на движение, на избор, на стил на живот. Ако искате да промените своя финансов статус, непременно се вслушайте в съветите на Це.

Техника за емоционална свобода е иновативна система за програмиране на човешкото мислете, а всички знаем, че мислите ни могат да лекуват, могат и да разболяват. Важното е как гледате на нещата, каква е настройката ви.

„Парите имат вибрация. И вие имате вибрация ЗА пари. Тези две вибрации са свързани с подсъзнанието ви и потока от пари. И ако мисловният и енергиен канал е прекъснат, блокиран, парите все няма да ви стигат.“, казва Це.

Събитието ще се проведе на 29 януари, събота, от 15:30 часа до 20:00 часа в зала „Енира“ (бул. „Евлоги Георгиев“ 9), София.

Какво е ТЕС? Една от най-ефективните техники за себеусъвършенстване и подобряване качеството на живот – една техника, с която все повече хора преоткриват себе си, постигат нови и нови успехи в личен и професионален план е Техниката за Емоционална Свобода (ТЕС) или Техника за Емоционално Освобождаване (ТЕО), идващи от Emotional Freedom Technique (EFT).

Коя е Ценка Местанска? Тя е психолог по образование. Но от 35 години се занимава с рейки, медитация, хомеопатия и енергийна медицина. Работи със спортисти и деца у нас, Гърция, Англия, Ирландия, Германия, САЩ и Канада. Била е ученичка на някои от най-добрите психолози в света – Джуди Бърн от Австралия, Ричард Марк, Робърт Смит, Ашли Майер. Помага на хората да се освободят от блокажите, предизвикани от негативни емоции, хора, събития, за да могат да живеят щастливи, здрави и удовлетворени. Автор е на книгата „Отключи енергийния си потенциал“. Председател на Българската ТЕС асоциация.

Снимки: Pexels, личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *