Любопитно

Цветна Луна или как пълнолунието в Стрелец на 23 май ще ни се отрази

В края на май ни очаква още едно любопитно астрологично събитие. Пълнолунието в знака Стрелец ще помогне на мнозина да направят решителен скок към целта, която са си поставили, и да се отърват от ненужните хора в живота.

Майското пълнолуние в Стрелец ще започне на 23 май 2024 г. Лунният диск ще бъде напълно осветен, така че дори тези, които обикновено не са силно повлияни от астрологичните събития, могат да почувстват безпокойство, безсъние и излишък на енергия през нощта.

Пролетното пълнолуние се нарича още Цветна луна, защото в края на май земята се затопля и цъфтят много цветя. Символично този път то съвпадна с енергията на Стрелеца, която ще вдъхнови мнозина да се отворят за различни области от живота и да „разцъфтят“ в посоки, от които отдавна са се отказали.

Ефектите от Пълнолунието в Стрелец на 23 май ще се усетят най-силно от представителите на четири зодии – Стрелец, Телец, Риби и Везни.

Те спокойно могат да вземат решение за големи покупки, дългоочаквани пътувания, смели признания в любов и съдбовни промени. Не пренебрегвайте съвпаденията, понякога това не са просто съвпадения.

Лъвове, Козирози, Скорпиони и Близнаци също ще успеят да „хванат“ добра порция енергия.

И въпреки че при тях все още е рано да мислят за драстични промени, по отношение на творчеството те определено могат да разчитат на подкрепата на Стрелеца.

Хората с най-малко късмет по време на това пълнолуние ще бъдат Овен, Дева, Рак и Водолей.

Препоръчително е да не планирате нищо важно в продължение на три дни, деня преди пълнолунието и след това, тъй като може да бъдете завладени от енергия и да предприемете непоправими действия. Пролетта мотивира промяната, но най-доброто очаква това трио през лятото.

Енергиите на Пълнолунието в Стрелец ще помогнат на повечето хора да се решат дори на малки, но много значими за тях промени.

Въпреки това, тези, които вече са преуморени или, обратно, са на върха на своето вдъхновение, трябва да се погрижат за нервите си и да намалят пресичането с източници на негативни емоции.

Луната е подкрепена и от Юпитер, така че всички, които изпитвате, ще бъдат умножени многократно. Ако е омраза, тогава е по-добре да си вземете почивен ден и да се изолирате колкото е възможно повече от тези, които са ви наистина скъпи. Ако има любов вътре във вас, тогава всичко ще бъде безкрайно по-позитивно.

Какво добро ще се случи по време на Пълнолунието в Стрелец?

Пълнолунието в Стрелец ще ви помогне да станете малко по-смели, но, ефектът ще бъде краткотраен. Особено полезно ще е да подредите кариерата и финансите си, тъй като Пълнолунието в Стрелец се пресича с Юпитер в Телец. Тези, които изчисляват всичко правилно, ще могат да забележат изгодни оферти и да направят успешна инвестиция.

Вече имаме и Венера в Телец, така че не подценявайте късмета си в любовната сфера.

Свободните и независими хора могат успешно да срещнат някого, но Стрелецът оценява усилията, така че първо излезте от дома си и дайте шанс на звездите да ви помогнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *