Цветовете на пролетта в пет специални нюанса

Цветовете на пролетта, определени от аналиците на Coloro и WSGN са зеленото Quiet Wave, серо-сиво-синьото A.I Aqua, жълтото Lemon Sherbet, червеното Oxy Fire и сивото Good Gray.

Quiet Wave. Оттенъците на зеленото са популярни през последните няколко години, заради повишеното внимание към екологията. През пролетно-летния сезон обаче цветът на свежата растителност ще приеме малко по-бледи нюанси и спокойни тонове. И ще започне да се асоциира с… технологиите.

A.I Aqua е наречен в чест на изкуствения интелект. Изглежда добре както при летните, така и при зимните колекции. Спортно и в същото време футуристично.

Lemon Sherbet. По принцип жълтото се смята за доста рискован цвят. Но в последните модни колекции то намира все по-голямо приложение. Мекото, ненаситено жълто зарежда с добро настроение като слънце в безоблачно време и успокоява.

Oxy Fire е цветът на активните хора, който идва, за да замени червеното и оранжевото.

А Good Gray има за цел да уравновиси изобилието от цветове за сезона. Сивото изглежда чудесно в комбинация с останалата пролетна палитра, защото е символ на минимализма и рециклирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.