Новинки

Дами споделят опит в първото у нас Дамско Модно Бизнес Соаре

Два дамски бизнес клуба поставиха началото на първото у нас Дамско Модно Бизнес Соаре. Събитието, провело се в столичния хотел „Милениум“, даде старт на една прекрасна инициатива, която, според всички присъстващи, трябва да се превърне в традиция.

Идеята на соарето е да събира дами от различни сфери, които в една неформална атмосфера да споделят опит, контакти и да се забавляват.

Първото мина под патронажа на Мис България – Вероника Стефанова.

Всички знаем, че днес нежният пол има своите силни позиции в бизнеса и се справя не по-зле от мъжката половина от човечеството. Дамите, които често разчитат на своята силна женска интуиция, вече са навсякъде – от Световната банка до строителните и IT компании.

Доказаха го и участничките в бизнес соарето.

Дамите от клуб Kaizen споделиха как те виждат своята роля в света на бизнеса и с какво биха могли да бъдат полезни на своите последователи и членове. Специално за събитието дамите бяха подготвили едно любопитно видео със световния коуч Моузес Налока.

Диамантите са най-добрите приятели на момичетата. Казала го е неповторимата Мерилин Монро. Може би затова един от първите бизнеси, представили се в „Милениум“ бяха диамантите GOTO. От компанията споделиха, че правят невероятни неща и за деца. Преди дни пък стана ясно, че двама уважавани наши изпълнители влагат финансите си именно в диаманти, защото тяхната цена, както и тази на недвижимите имоти, непрекъснато расте.

Впечатление на всички направиха и двама млади мъже, решили да се развиват в сферата на сладкарството, които представиха своите бутикови торти с марка Enzo.

За настроението на присъстващите дами се погрижиха Стефани Хараламбиду, Ерос Давидов и Светлозар Христов – Заро.  Интерес събуди и краткото ревю на Inside us.

Главният редактор на LoveStyleMag – Веселина Петрова, сподели своите мисли, свързани с визията на бизнесдамите, и даде полезни съвети.

Организатор на първото издание на соарето са агенция „Монарх“ и Николай Стоянов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *