МузикаНовинки

Дара е един от менторите в „Гласът на България“. Сяда до Любо Киров и Галена!

Дара е един от новите ментори в „Гласът на България“. „С огромно нетърпение чаках момента, в който да ви споделя, че съм част от новия треньорски екип на ✨ Гласът на България ✨ Това е поредното вълнуващо предизвикателство, в което се впускам без капка колебание. Готова съм да намеря и подкрепя най-завладяващите гласове. Ще ви чакам там!“, написа младата певица.

Сезон 2021 на „Гласът на България“ тръгва в ефира на Би Ти Ви през есента, с цели три нови треньорски попълнения.

В култовите червени кресла ще се настанят поп сензацията Дара, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални артисти Любо Киров и звездата на българската фолк сцена Галена.

Те ще оформят новия менторски състав заедно с Иван Лечев – трикратен носител на треньорската корона в шоуто. Четиримата ще се впуснат в търсенето на новия „глас на България“ и ще внесат много нови преживявания в най-новия сезон на формата тази есен.

Дара е най-младият член на журито. Но това не означава, че няма на какво да научи своите бъдещи колеги. Има над 6-годишна успешна кариера и повече от 20 топ хита, с над 70 милиона гледания в YouTube и многобройни последователи в социалните мрежи, Дара говори най-добре езика на младото поколение и знае какво точно е нужно, за да си успешен в поп музиката днес.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *