DARA пусна нова песен

DARA зарадва почитателите си с ново парче. То се казва Darbie, а името идва от заигравка с името на изпълнителката и куклата Barbie.

Историята на песента започва в студиото на „Вирджиния Рекърдс“ когато DARA за втори път след My Time се събира да твори с румънския хитмейкър Monoir. За четири часа двамата създават невероятно парче, което след първото слушане, буквално залепва за съзнанието на слушателя. Няколко дни след това проектът се сдобива и с български текст, по време на един следобед, в който Pavell & Venci Venc’ отиват на гости в дома на DARA.

Darbie не е кукла, произведена на поточна линия заедно с милиони други, не е сладка, не е руса и не е глезла, но пък е повече от приятна на вид, супер добро и умно момиче със силен и независим характер. Darbie може да пее, да танцува, да пише песни, да се забавлява, да пръска енергия както никой друг и въпреки че е единствена, има стотици хиляди почитатели.

“Усещането за Darbie се появи за пръв път в един мой сън. То е алтернативата на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie e смела, кара колело, играе с колички с дистанционно, ожулва си коленете и скача от високо. Това бях аз като малка.“, споделя DARA.

Видеото ще има премиера през юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.